Φωτογραφίες
Ψηφιακή Φωτογραφία
Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές

Είσοδος

Το Θεμα της Κυριακης

Η φωτογραφία της ημέρας

Καλύτερες του μήνα

Άνοδος
Πτώση
Αμετάβλητη
Νέα είσοδος

B&WANAV

B&WANAV

B&WANAV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Slide  
Get code
Η βαθμολόγηση είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη. Γίνετε κι εσείς μέλος

Γενικές πληροφορίες

ΤίτλοςB&WANAV
Φωτογράφοςcypriotmale
Συνολική Βαθμολογία58.789
Η Συνολική Βαθμολογία είναι δευτερεύουσα πληροφορία και υπολογίζεται από το άθροισμα [Βαθμολογία χρήστη Χ Karma χρήστη] όλων των βαθμολογήσεων της φωτογραφίας. Η κατάταξη των φωτογραφιών ωστόσο, γίνεται με βάση τον μέσο όρο και αναφέρεται παρακάτω ως Βαθμολογία
Προβολές139
Δημοσίευση20-Feb-18 23:04
ΚατηγορίαΑρχιτεκτονική
Πρόσθετη κατηγορίαΕγκατάλειψη
Προσωπικός φάκελοςΚανένας
Για ενήλικους μόνοΌχι

Βαθμολογία : Μόνο για μέλη

Τεχνικές πληροφορίες

ΜηχανήCanon EOS 7D
Διάφραγμαf/7.1
Ταχύτητα1/320 sec
ISO200
Εστιακή απόσταση18mm
Metering ModeMulti-Segment
Φακός (μόνο για SLR μηχανές)Μη διαθέσιμο

Ανάλυση βαθμολογίας

Η εμφάνιση βαθμολογιών είναι δυνατή μόνο στα μέλη

Παρατηρήσεις

Η δημοσίευση παρατηρήσεων γίνεται μόνο από μέλη

Ana Olivetti   23-Feb-18
Mou thymhse enan Iaponiko, poly omorfo kai melagxoliko ymno pou latrevo... Legetai Kojo-no-tsuki 荒城の月 ( To feggari pano apo to erhmomeno kastro)

Akouse to an thes... Einai yperoxo...Mono vres mia ekdoxh katanohth apo to "dytiko" afti... :)
cypriotmale   23-Feb-18
@Ana Olivetti : Εξαιρετική μελωδία...το άκουσα σε διάφορες versions.Πραγματικά πολύ καλό!Σε ευχαριστώ πολύ Άννα που στάθηκες.Να είσαι πάντα καλά!
Ana Olivetti   24-Feb-18
@cypriotmale : Kai sy Xrhsto!
Αλέκος   21-Feb-18
η βινιέτα προκλήθηκε από τον φακό η ήταν αποτέλεσμα επεξεργασίας που επέλεξες . Αν είναι από κάποιο αξεσουάρ όπως το σκίαστρο η φίλτρα θα έπρεπε να την αφαιρέσεις . Αν την δημιούργησες σαν εφέ για να δώσεις έμφαση στο θέμα σου νομίζω είναι λανθασμένη επιλογή. Για την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής ενός κτίσματος πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και ο περιβάλλον χώρος μπορεί εύκολα να αναδείξει το θέμα . Οι ενισχυτική κατασκευή που έχει το συγκεκριμένο κτίσμα που βλέπω ένα μέρος δεξιά είναι σήμα κατατεθέν της αρχιτεκτονικής του .Η γωνία λήψης που επέλεξες δίνει όγκο επιβλητικότητα ακόμα και μυστήριο με τα σκοτεινά μέρη αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σε κατευθύνει προς αρχιτεκτονική μεριά.
cypriotmale   21-Feb-18
@Αλέκος : Καλημέρα Αλέκο.Η βινιέτα είναι πρόσθετη από μένα μέσω επεξεργασίας .Μπορεί να μην ταιριάζει δεν ξέρω,στα μάτια μου κατά την επεξεργασία μου άρεσε.Τώρα όσον αφορά την κατηγοριοποίηση της φωτογραφίας κυρίως θα την έντασσα στην εγκατάλειψη και ώς δευτερευούσης αυτή της αρχιτεκτονικής λόγω της μεσαιωνικής κατασκευής του. Σε ευχαριστώ πολύ που στάθηκες.
Αλέκος   21-Feb-18
.