Φωτογραφίες
Ψηφιακή Φωτογραφία
Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές

Είσοδος

Το Θεμα της Κυριακης

Η φωτογραφία της ημέρας

Καλύτερες του μήνα

Άνοδος
Πτώση
Αμετάβλητη
Νέα είσοδος

In Motion

In Motion

In Motion<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Slide  
Get code
Η βαθμολόγηση είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη. Γίνετε κι εσείς μέλος

Γενικές πληροφορίες

ΤίτλοςIn Motion
Φωτογράφοςcypriotmale
Συνολική Βαθμολογία86.224
Η Συνολική Βαθμολογία είναι δευτερεύουσα πληροφορία και υπολογίζεται από το άθροισμα [Βαθμολογία χρήστη Χ Karma χρήστη] όλων των βαθμολογήσεων της φωτογραφίας. Η κατάταξη των φωτογραφιών ωστόσο, γίνεται με βάση τον μέσο όρο και αναφέρεται παρακάτω ως Βαθμολογία
Προβολές157
Δημοσίευση13-Mar-18 6:16
ΚατηγορίαΑστικές
Πρόσθετη κατηγορίαΆνθρωποι
Προσωπικός φάκελοςΚανένας
Για ενήλικους μόνοΌχι

Βαθμολογία : Μόνο για μέλη

Τεχνικές πληροφορίες

ΜηχανήSony α6000
Διάφραγμαf/4
Ταχύτητα1/200 sec
ISO640
Εστιακή απόσταση105mm = [157mm 35mm eq]
35mm eq: Η εστιακή απόσταση που αντιστοιχεί σε 35mm format. Η πραγματική εστιακή απόσταση μιας ψηφιακής μηχανής διαφέρει από αυτή του φορμά των 35mm, ανάλογα με τον φακό ή/και το μέγεθος του σένσορα
Metering ModeMulti-Segment
Φακός (μόνο για SLR μηχανές)Μη διαθέσιμο

Ανάλυση βαθμολογίας

Η εμφάνιση βαθμολογιών είναι δυνατή μόνο στα μέλη

Παρατηρήσεις

Η δημοσίευση παρατηρήσεων γίνεται μόνο από μέλη

Ana Olivetti   18-Mar-18
H monaksia ths mataiodoksias...Mou aresei Xrhsto!
cypriotmale   19-Mar-18
@Ana Olivetti : Σε ευχαριστώ πολύ Άννα μου που στάθηκες.Να έχεις μια όμοφη εβδομάδα!
Mpakatsias Petros   14-Mar-18
Πολύ καλό κλικ Χρίστο! Η κατάθεση απόψεων από τους φίλους αποτελεί απόδειξη αυτού.
Θα συμφωνήσω εν μέρει και με τον Αλέκο και με τον Τάσο.
Η γνώμη μου είναι ότι είναι μία πολύ καλή φωτογραφία στο είδος της, άσχετα εάν την χαρακτηρίσουμε μινιμαλιστική ή όχι, η οποία με μερικές λεπτομέρειες πιο προσεγμένες θα μπορούσες να πεις ότι είναι τέλεια σε όλα.
Αναφέρομαι στο μικρό κόψιμο που σωστά λέει ο Τάσος από αριστερά και στη θέση της γυναίκας. Όχι να ήταν σε άλλη θέση στο κάδρο, αλλά εάν γινόταν μισό δευτερόλεπτο αργότερα το κλικ ώστε να μην καλύπτεται από το στύλο.
Μπράβο από μένα!
cypriotmale   14-Mar-18
@Mpakatsias Petros : Σε ευχαριστώ πολύ Πέτρο που στάθηκες και χαίρομαι ιδιαίτερα που σου αρέσει.Θα συμφωνήσω πως με προσοχή σε 1-2 λεπτομέρειες ,ειδικά στο κλίκ 1-2 δευτερόλεπτα μετά, το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα καλύτερο.Να είσαι καλά!
Αλέκος   14-Mar-18
@Mpakatsias Petros : Πέτρο μου συμφωνώ με όσα λες και σίγουρα υπάρχουν μερικά λαθάκια όπως αριστερά στην γωνιά θα μπορούσε να σβέση την προεξοχή σαν τρίγωνο θα έκοβα και ένα κομμάτι από κάτω αλλά όπως είπες και εσύ η φωτογραφία είναι πολύ καλή και σημασία έχει τι σου βγάζει .Ο λόγος που ασχολήθηκα τόσο πολύ ήταν γιατί ο συμπατριώτης μου έδειξε να τον τραβά το είδος τις μινιμαλιστικής φωτογραφίας που είναι και τις μόδας στους καλλιτεχνικούς ας πούμε κύκλους των φωτογράφων και είχε ανεβάσει παλαιότερα φωτογραφία που την ενέτασσε σαν μίνιμαλ φωτογραφία και εξέφρασα την διαφωνία μου . Το γελοίο της όλης υπόθεσης είναι πως αυτό το είδος της φωτογραφίας ξεκίνησε φωτογραφίζοντας ένα μικρό αντικείμενο σε ένα τεράστιο άδειο κάδρο που να φαίνεται σαν την μύγα μέσα στο γάλα και τώρα έγινε ολόκληρη τέχνη με κανόνες και ένα σορό άρθρα περί του είδους ,ξέφυγε από τα όρια της αρχικής ιδέας και κατακτά όλο και περισσότερους λάτρεις του είδους .Κάποιοι μάλιστα το βρίσκουν και πολύ εύκολο να αναδειχθούν γιατί οι λεπτομέρειες ευκρίνειας έκθεσης και γενικά της ποιότητας της φωτογραφίας πάνε περίπατο , το μόνο που έχει σημασία είναι να πετύχεις το κάδρο .
Mpakatsias Petros   14-Mar-18
@Αλέκος : Δεν βλέπω κάπου να διαφωνώ σε όσα αναφέρεις Αλέκο. Καλά έκανες και ασχολήθηκες με τη φωτογραφία, λείπει τελευταία ο σχολιασμός και η συζήτηση στη σελίδα.
cypriotmale   14-Mar-18[1]
@Mpakatsias Petros :Μιας και αναφέρετε τον μινιμαλισμό παραθέτω ένα χρήσιμο και ενδιαφέρον link.

http://www.photoclub-tey.com.cy/minimalism.pdf
Takis.C   14-Mar-18
Symfono apolyta me ton Aleko file mou poly kalh h matia sou alla Kai ektelesh mpravo Kai apo mena!
cypriotmale   14-Mar-18
@Takis.C : Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Χρήστο !Να είσαι καλά!!
Αλέκος   13-Mar-18
υποτίθεται πως μια μινιμαλιστική φωτογραφία δεν πρέπει να έχει άλλα θέματα που να σου αποσπούν την προσοχή από το θέμα όπως εδώ με την κοπέλα και όμως η φωτογραφία είναι καθαρά μινιμαλιστική χωρίς καμιά αμφιβολία και το βλέμμα πάει κατευθείαν στην κοπέλα και αγνοεί τα υπόλοιπα.Ο λόγος απλός με τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα ένας από τους πολλούς τρόπους να το πετύχεις και να ένταξης την φωτογραφία σου σε αυτό το είδος . Προσωπικά την βρίσκω εξαιρετική πολλά μπράβο
cypriotmale   13-Mar-18
@Αλέκος : Με τιμούν τα καλά σου λόγια Αλέκο!Να είσαι καλά φίλε μου!Η λήψη είναι πολύ πρόσφατη ,προχθεσινή.Εγώ είμαι μέσα σε ένα πάρκινγκ περπατώντας προς το αμάξι μου και η κοπέλλα περνούσε απ΄έξω...
TassosP   14-Mar-18
@Αλέκος : Αλέκο σε αυτή θα διαφωνήσω μαζί σου και χαίρομαι γι’ αυτό. Χαίρομαι επειδή υπάρχει κι από εσένα τελευταία κατάθεση απόψεων για τις φωτογραφίες κι όχι μόνιμα ένα Μπράβο και 10 σε όλες.
Η φωτογραφία αυτή δε νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί μινιμαλιστική αφού περιέχει κάποια περιττά στοιχεία αριστερά ( όπου πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει περικοπή). Επίσης υπάρχουν άλλα δυο στοιχεία της σύνθεσης που προβληματίζουν. Η κοπέλα καλύπτεται λίγο από μια κολόνα και όπως ξέρεις σε τέτοια θέματα ο "κανόνας" είναι να υπάρχει περισσότερος"αέρας" προς τη μεριά της κίνησης, άρα το ιδανικό (που βέβαια δεν είναι πάντα εφικτό αλλά με αυτό ως βάση κρίνουμε) θα ήταν να είναι η κοπέλα αρκετά πιο αριστερά.
Το θέμα πάντως του Χρήστου ήταν πολύ ενδιαφέρον και γι’ αυτό αξίζει να πούμε τη γνώμη μας κι όχι ένα σκέτο "Πολύ καλή".
cypriotmale   14-Mar-18
@TassosP : Σε ευχαριστώ για την ματιά σου και τον χρόνο σου Τάσσο.Δεκτή κάθε άποψη.
Αλέκος   14-Mar-18
@TassosP : δεν θα διαφωνήσω απλός θα συμπληρώσω .Από όσες ανέβασε ονομάζοντάς τες μίνιμαλ αυτή είναι η πιο μινιμαλ τουλάχιστο εγώ θα έλεγα 90% βλέποντας ένα μεγάλο μέρος του υλικού που ανεβαίνει στο ίντερνετ και τα όσα λέγονται από διάφορους πια στοιχεία πρέπει να έχει για να ανήκει σε αυτή την κατηγορία νομίζω πως δικαίως την ενέταξα. Κάποτε να λέμε και καμιά κουβέντα να αναζωπυρώνεται λίγο το ενδιαφέρων .
cypriotmale   14-Mar-18
@Αλέκος : Μιας και αναφέρετε τον μινιμαλισμό παραθέτω ένα χρήσιμο και ενδιαφέρον link.

http://www.photoclub-tey.com.cy/minimalism.pdf
cypriotmale   14-Mar-18
@TassosP :Μιας και αναφέρετε τον μινιμαλισμό παραθέτω ένα χρήσιμο και ενδιαφέρον link.

http://www.photoclub-tey.com.cy/minimalism.pdf
Αλέκος   15-Mar-18
@cypriotmale : το έχω διαβάσει τώρα στα γρήγορα μου φαίνονται λογικά τα όσα λέει αλλά κάποιες φωτογραφίες κατά την άποψη μου δεν είναι μινιμαλιστικές. Η φώτο με το φύλο το πουλί τεράστια που γεμίζουν με το θέμα όλο το κάδρο καθότι είναι μέσα σε ένα φόντο είναι μινιμαλιστικές? αν ήταν έτσι το 80% macro φωτογραφιών των πτηνών σε ζουμ στον ουρανό ακόμα και ποτρέτα σε χρωματιστό φόντο θα ήταν μινιμαλιστικές . Εγώ έχω την εντύπωση πως μια καθαρή μινιμαλιστική φωτογραφία πρέπει να έχει και ένα θεματάκι μικρού μεγέθους που να τραβά αμέσως το μάτι εκεί .
cypriotmale   15-Mar-18
@Αλέκος : Οι απόψεις περί μινιμαλισμού είναι πολλές και διάφορες.Εγώ το βρήκα ενδιαφέρον ως άρθρο γι αυτό και το ανέβασα.Πάντως για την φωτογραφία εδώ που ανέβασα δεν την έχω κατηγοριοποιήσει στον μινιμαλισμό ,αλλά είναι ωραίο να γίνεται συζήτηση...)Να έχεις μια όμορφη Πέμπτη.